Wie ben ik?

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Dewy Weiss. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding FHKE Pabo te Eindhoven. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent gevolgd vóór ik aan de Pabo begon. Ik heb het verkorte traject van de opleiding Onderwijsassistent gevolgd. Dit houdt in dat ik de opleiding in twee jaar heb gevolgd in plaats van drie jaar. Dit heeft veel stress bestendigheid en motivatie voor het vak vereist.
De motivatie voor het vak leerkracht is voor mij vanaf kleins af aan al aanwezig geweest. Ik wist al snel dat ik later juf wilde worden. En nu ben ik hier, op het HBO aan het studeren om leerkracht te worden.

 

In het begin van het schooljaar ben ik begonnen met mijn stage op een basisschool te Eindhoven. De afgelopen twee periodes heb ik stage gelopen in groep 4. Ik heb hier een super fijne start betreft stage kunnen maken. De leerlingen waren direct enthousiast dat ze een extra juf kregen, waardoor ik snel een band met de leerlingen kon opbouwen. Twee weken geleden heb ik afscheid moeten nemen van groep 4. Deze week heb ik een start gemaakt in groep 8. Hier ga ik de komende 2 periodes stage lopen. 

Via dit blog ga ik mijn stage ervaringen op jullie overbrengen doormiddel van verslagen/artikelen. Ook zal ik op mijn blog producten plaatsen over mijn voortgang op de Pabo. 
Ik wens jullie veel leesplezier!

 

Veel liefs, 

Dewy Weiss

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb